Klubbmesterskap 2021

Postet av Driv Idrettslag - Tennis den 27. Sep 2021

Årets klubbmesterskap er over. Fem ivrige tennisspillere fant veien til tennisanlegget, i strålende solskinn, flere varmegrader og ikke alt for mange tilskuere (2 stk).

Gratulerer til Jørgen Ekenes som klubbmester i single tennis for herrer 2021. Tittelforsvarer for femte år på rad. Han slår utfordrer Luc Bodet i finalen med settsifrene 4-6, 6-4, 6-4. Vi gratulerer også klubbmestere i double, Bjarne Olsen og Luc Bodet med tittelen etter seier over Jørgen Ekenes og Bård Hatlebrekke i finalen med settsifrene 6-4 og 6-2. en varm og solfylt tennishelg der vi tok oss tid til grilling av pølser, samt kaffe og vafler mellom slagene. 

Klubbmesterskap i tennis

Postet av Driv Idrettslag - Tennis den 2. Sep 2021

Vi inviterer alle medlemmer av Driv IL tennisgruppen til å delta i årets klubbmesterskap. Meld deg på ved å sende e-post til baard.hatlebrekke@bos.no innen onsdag 08.09. Avhengig av antall påmeldte tenker vi å gjennomføre sluttspill helgen (lørdag 25 og søndag 26.09). 

Styret vil utføre trekning om hvem som møter hvem. Kampoppsett legges ut på hjemmesiden og Facebook, samt henges opp på tavlen i klubbhuset innen torsdag 09.09 og vi håper man kan avtale spill innbyrdes i perioden fra 10.09 og frem t.o.m. torsdag 23.09. Ut fra resultatene vil vi trekke finalister.

Vi oppfordrer alle (jenter og gutter/ kvinner og menn) til å delta. 

PS! Det blir kun spilt single kamper da banene er for dårlige til double spill pt.

Har dere spørsmål så kan de rettes til tlf.: 934 83 598 på sms eller ved å ringe.

Dette blir morsomt, så ikke nøl med å delta.

 

Hilsen Styret i Driv IL TennisTennisanlegget er herved åpnet for sesongen 2021

Postet av Driv Idrettslag - Tennis den 17. Mai 2021

Vi ønsker alle medlemmer i Driv IL Tennis velkommen til spill. Husk å følge kommunens til en hver tid gjeldende smittevernregler ift. Covid 19.

Til å begynne med anmoder vi alle om å spille på bane 2, slik at bane 1 får tid til å sette seg litt frem til juni mnd. (uke 22) Husk å vanne banene etter behov, eventuelt før og etter spill. Kosting av banene er viktig, og her må vi passe på å børste på skrå over linjene, slik at disse ikke løsner. Vi anmoder også om å ikke børste linjene med linjekost.

Timelister er enda ikke på plass, men vi håper å få de opp på tavlen inne i klubbhuset om kort tid. Vi gleder oss!

Med vennlig tennishilsen fra styret