Fotografering av Håndball på Mjær U-skole: mandag 30. okt, tirsdag 31 okt og onsdag 1. nov

Postet av Driv Idrettslag den 26. Okt 2017


Det er tid for fotografering av lagene igjen.  Dere stiller i kamputstyr, (hjemmedrakt) Trenere og lagledere skal også være med på bildene.

Det er Foto-Expressen i samarbeid med ØB som skal dokumentere idretter i avisens dekningsområde.

·        Det vil bli publisert lagbilder med for og etternavn.

·        Det blir også tatt enkeltbilder av spillerne som ikke blir publisert i avisen, men som kan bli publisert på hjemmesiden vår.

·        Spillerene vil få/har fått  utdelt lapper fra lagleder som må fylles ut hjemme, og leveres til fotografen den dagen laget fotograferes. (Hvis barnet har glemt lappen med underskrift fra foresatte, så får barnet med seg en lapp til godkjenning i etterkant. Presisering: Det blir tatt bilder av barnet, men dere får et brev hjem hvor dere må godkjenne før dere får bildene i posten). 

·        På den lappen kan dere også velge om dere vil ha bildene hjem til gjennomsyn med mulighet til å kjøpe bildene. Det er ingen kjøpetvang, kun et tilbud.

·    Det er viktig at alle er klare til fotografering til den tiden laget er satt opp, slik at det ikke blir noen forsinkelser som forskyver tiden for de andre lagene. 

Bildene skal tas på Mjær Ungdomsskole, inngangen på siden av skolen på høyre side når du går opp mot stadion
Det er endret slik at alle dagene er i Kantina på Mjær Ungdomsskole, det første rommet til venstre når du kommer inn ( vis a vis lærerværelset)

Møt opp i tide. Oppdatert info og skjema med de siste endringene pr 30.10.17:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.