Kampoversikt 2017, Mjær og plassen i april

Postet av Driv Idrettslag den 28. Mar 2017

Kopi av Hjemmekamper April.xlsx

Drivplassen:

I år skal samtlige 5`er kamper spilles på Drivplassen etter oppsett fra kretsen. Dette forenkler mye for dommere, kioskansvarlig, spillere og trenere.
Om treninger på plassen kolliderer med kamper flyttes treningen til grusen.
Vi er klar over at banene er noe smale, men vil påpeke at de er innenfor minstekravet til kretsen.
Anbefaler de som ønsker å benytte seg av de ytterste banene ved kamp om å bruke "padder" for å øke bredden på banen. Anbefalt er 20 meter.

Kamper som eventuelt flyttes skal fortsatt berammes Drivplassen, og informasjon skal gis til dommer - og kioskansvarlig.

Mjær stadion:

Når det gjelder bruk av mål så skal disse flyttes ut etter bruk. Vi har de siste årene får kostnader på bruk av banemannskap til å rydde banen før vedlikehold.

Dette er penger som vi heller skulle brukt på utstyr i fotballgruppa, men som dessverre forsvinner ut av vinduet. Dette vil bli fulgt opp tett.

Kampprogrammet er tett og mangle vil måtte flytte treninger deretter, Mulig treningsfelt vil være halvmånen, Bråtendammen, eller Drivplassen om det er ledig.
Kampoversikten her vil kunne hjelpe til å planlegge dette best mulig.

Om kamper omberammes så skal informasjon gis til dommer-og kioskansvarlig. Husk at alle kamper i ungdom-og seniorfotballen skal omberammes via egen link på kretsen hjemmesider. Flytting utenom dette innebærer bøter og kampen anses som tapt.

Spørsmål rettes til Mads Randem, leder og sportslig ansvarlig fotball: fotball@driv-il.no


Astrid Celius


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.