Driv-Krafta

Postet av Driv Idrettslag den 23. Jun 2007

Driv-Krafta nr. 2/07 er nå sendt til trykking. I løpet av et par uker bør du ha den i postkassen din. Der kan du blant annet lese om disse sakene:

IL Driv fylte 70 år 10. april i år. Som seg hør og bør må en 70-åring feires. Det blir stor Jubileumsfeiring på Plassen 18. august og fotballturnering på Mjær Stadion 1. og 2. september.

Tennissesongen har startet! Håper du gleder deg, og at du får en fin sesong i det flotte anlegget vårt i Gaupeveien!

Du verden! Noen mennesker bare er sånn – de jobber for egne og andres barn, år ut og år inn, trener og organiserer, gir kurs og tar kurs selv, alt i overbevisning om at summen av dette bidrar til et oppvekstmiljø som er verdifullt ikke bare i idrettssammenheng, men også i utvikling av barns og unges hverdag, i skole og generelt i samvær med andre, og at de holdninger voksne klarer å formidle gjennom dette, gjenspeiles i hvordan barn og unge fungerer i samspill med andre. Richard Bakke (42) er en slik person.

Nå er sesongen for Driv basket over. Vi har hatt tre lag i seriespill denne sesongen, så det har vært nok å henge fingrene i. Det har vært en kjempebra sesong med mye basket.

Med god jobb fra valgkomiteen og styret fikk vi valgt nytt styre på årsmøtet. Navnene ble presentert i forrige nummer av Drivk-Kafta så nå er det på tide med bilde også! Som dere ser er styret godt i gang med arbeidet allerede og planlegger for fullt neste sesong.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.