Klubbmesterskap 2021

Postet av Driv Idrettslag - Tennis den 27. Sep 2021

Årets klubbmesterskap er over. Fem ivrige tennisspillere fant veien til tennisanlegget, i strålende solskinn, flere varmegrader og ikke alt for mange tilskuere (2 stk).

Gratulerer til Jørgen Ekenes som klubbmester i single tennis for herrer 2021. Tittelforsvarer for femte år på rad. Han slår utfordrer Luc Bodet i finalen med settsifrene 4-6, 6-4, 6-4. Vi gratulerer også klubbmestere i double, Bjarne Olsen og Luc Bodet med tittelen etter seier over Jørgen Ekenes og Bård Hatlebrekke i finalen med settsifrene 6-4 og 6-2. en varm og solfylt tennishelg der vi tok oss tid til grilling av pølser, samt kaffe og vafler mellom slagene. 





Klubbmesterskap i tennis

Postet av Driv Idrettslag - Tennis den 2. Sep 2021

Vi inviterer alle medlemmer av Driv IL tennisgruppen til å delta i årets klubbmesterskap. Meld deg på ved å sende e-post til baard.hatlebrekke@bos.no innen onsdag 08.09. Avhengig av antall påmeldte tenker vi å gjennomføre sluttspill helgen (lørdag 25 og søndag 26.09). 

Styret vil utføre trekning om hvem som møter hvem. Kampoppsett legges ut på hjemmesiden og Facebook, samt henges opp på tavlen i klubbhuset innen torsdag 09.09 og vi håper man kan avtale spill innbyrdes i perioden fra 10.09 og frem t.o.m. torsdag 23.09. Ut fra resultatene vil vi trekke finalister.

Vi oppfordrer alle (jenter og gutter/ kvinner og menn) til å delta. 

PS! Det blir kun spilt single kamper da banene er for dårlige til double spill pt.

Har dere spørsmål så kan de rettes til tlf.: 934 83 598 på sms eller ved å ringe.

Dette blir morsomt, så ikke nøl med å delta.

 

Hilsen Styret i Driv IL Tennis